Condamnare definitivă pentru bărbatul care și-a sechestrat și bătut 22 de ore fosta iubită

Bărbatul care și-a sechestrat și bătut 22 de ore fosta iubită a fost condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Timișoara. Adrian Claudiu Bajusz și-a agresat iubita în septembrie anul trecut.

Aceasta și-a văzut moartea cu ochii, după ce iubitul gelos a bătut-o și torturat-o ore în șir.Totul s-a petrecut într-un apartament din zona Soarelui, unde tânăra locuiește. Fata povestește că iubitul bănuia că l-a înșelat, fapt care l-a scos din minți.  Pentru că nu a primit răspunsurile care le dorea, el a început să o lovească cu cruzime cu o curea, pumnii și picioarele, timp de 22 de ore.

Tânăra s-a ales cu trei coaste rupte, răni la ochi, învineţită pe tot corpul şi cu părul smuls din creştetul capului. Potrivit medicilor legisti, victima necesita 21 de zile de îngrijiri medicale. Pentru a scăpa de iubitul gelos, tânără s-a ascuns într-un centru pentru femeile abuzate, unde primeşte consiliere psihologică.

Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat luni, pe inculpatul Adrian Claudiu Bajusz la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Timiş, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune; să frecventeze trei programe de reintegrare socială; să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile la S.C. Pieţe S.A. şi S.C. Horticultura S.A.

Timp de patru ani trebuie să păstreze o „distanță regulamentară” față de victima sa neavând voie să se apropie mai mult de 200 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here