Seminarul „Norme de igienă şi sănătate publică la unităţiile publice şi private” în dezbatere la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş organizează un seminar destinat unităţilor publice, organizaţiilor şi companiilor din domeniul medical, alimentaţie publică şi industrie alimentară. Tema va fi “Norme de igienă şi sănătate publică referitoare la unităţiile publice şi private în conformitate cu legislația în vigoare”.

Evenimentul va avea loc în data de 30 iunie, cu începere de la ora 10.00, în Sala C.E.D.O. Astfel, vor fi dezbătute aspecte care vizează:OMS 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei;Norme de igienă referitoare la unităţiile sanitare;Verificarea periodică de către Inspecţia sanitară de stat judeţeană a respectării condiţiilor igienico-sanitare şi a structurii spaţiilor funcţionale, ţinând cont de profilul de activitate al acestora.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele propuse spre a fi abordate. Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări – răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere. Pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice entităților participante, acestea sunt invitate să transmită o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică şi care ar dori să fie abordate pe parcursul seminarului.

Seminarul este susţinut de dr. Viorica Dumitru – director executiv adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Timiş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here