Controale în piața din Buziaș. Produse comercializate ilegal confiscate de jandarmi

Verificări în Piața Agroalimentară din localitatea Buziaș! Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş au desfăşurat ieri o acţiune punctuală cu scopul de a preveni şi combate comerţul ilicit cu produse care poartă o marcă înregistrată.

Astfel, a fost depistat un bărbat care oferea spre vânzare parfumuri şi articole de îmbrăcăminte purtătoare de marcă înregistrată, fără a avea acordul deţinătorului de marcă.Acesta a fost condus la sediul unităţii, unde toate produsele  au fost ridicate în vederea confiscării pentru efectuarea expertizelor de către organele abilitate. Pe numele acestuia au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Actele de constatare întocmite vor fi predate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj. De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 500 lei, deoarece pe lângă produsele care fac obiectul infracţiunii săvârşite, a comercializat ilicit şi alte produse fără a deţine acte de provenienţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here