Semnal de alarmă tras de candidatul Pro România, la Primăria Timișoara: Proiectul Capitală Culturală este în pericol!

Candidatul la Primăria Timişoara din partea Pro România, Marius Craina atrage atenţia că proiectul ”Timişoara, Capitală Culturală Europeană 2021” este în mare pericol, iar vina le aparţine autorităţilor locale care nu au ştiut să gestioneze situaţia!

În plus, Craina spune că şi sumele alocate sunt unele foarte mici, astfel că trebuie găsite soluţii urgente, pentru a mai salva ce se poate din acest proiect.

”Instabilitatea socială şi politică prin care trece ţara noastră, precum şi gravele şi uriaşele erori pe care toţi cei care s-au ocupat şi trebuiau să promoveze acest proiect în ultima le-au făcut, riscă să pună în pericol acest grandios proiect pentru oraşul nostru. S-au promis o serie de lucruri, din păcate nici unul dintre ele realizat până în prezent şi în clipa actuală suntem într-o lipsă acută de soluţii. S-a promis renovarea a peste 14500 de clădiri dintr-un buget de 300 de milioane de euro. Nici Parisul nu îşi permite să renoveze în câţiva ani de zile 14500 de clădiri. Să nu mai vorbim că buget nu avem nici măcar pentru 450”, a declarat Marius Craina.

Timișoara a câștigat titlul de ”Capitală Europeană a Culturii – 2021”, în anul 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here