Senatorul PSD de Timiş, Sebastian Răducanu, atac dur la administraţia USR, după mărirea impozitelor la Timişoara!

Poveri financiare care vor fi greu sau imposibil de plătit! Asta spune senatorul PSD, Sebastian Răducanu, după ce administraţia Fritz a mărit taxele şi impozitele pentru anul 2022. 

Joi seara, consilierii locali au aprobat mărirea impozitelor pentru anul viitor. Proiectul a trecut cu 14 voturi, 13 de la USR și unul de la fostul liberal Raul Ambruș. 11 consilieri au fost împotrivă, iar de la ședință au lipsit Constantin Ștefan Sandu de la PNL și Marius Craina de la PSD.

La ceas de seară, consilierii USR, ajutați de votul consilierului jolly-joker, Raul Ambruș, au hotărât mărirea taxelor și impozitelor în municipiul Timișoara. Mai mult, toate amendamentele propuse de PSD, PNL și PRO România, privind unele micșorări și scutiri de taxe, au fost respinse de majoritatea neomarxistă. Fără a ține cont de situația economică și socială a majorității timișorenilor, administrația Fritz, prin consilierii USR Plus, aruncă pe umerii oamenilor poveri financiare care vor fi greu sau imposibil de plătit”, a spus senatorul de Timiş, Sebastian Răducanu.

Impozitul pe locuință crește cu 20%, iar persoanele fizice care au în proprietate clădiri nerezidențiale, adică imobile folosite pentru activități economice, vor avea de plătit un impozit de trei ori mai mare, prin aplicarea cotei de 1,95, crescută de la 0,6 cât era anul acesta.

Impozitele pe clădiri rezidențiale au fost calculate cu o cotă de 0,08% asupra valorii impozabile a clădirii, iar pentru anul 2022 se va aplica o cotă de 0,10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.