Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin TIP COMPETECH –  structură de economie socială specializată în producția de materiale publicitare, promoționale, printing și design digital – caută spre angajare agent de vânzări.

Sunt necesare abilităti de comunicare, spirit de echipă, inițiativă, sociabilitate, experiență în vânzări, carnet de conducere auto tip B.

Agentul de vânzări va colabora cu managerul TIP COMPETECH în activitatea de promovare a serviciilor oferite, va prelua comenzi de la clienți, se va deplasa pe teren pentru a găsi noi clienți și pentru a interacționa cu aceștia.

TIP COMPETECH susține integrarea și / sau reintegrarea pe piața muncii a persoanelor vulnerabile de excluziune socială: familii cu mai mulțti copii, familii monoparentale, femei în situații de risc, persoane care au părăsit timpuriu școala, persoane care locuiesc în comunități izolate, persoane care trăiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilități, persoane de etnie romă.

Conform proiectului, locurile de muncă create în cadrul TIP COMPETECH sunt ocupate de către persoane aparținând grupurilor vulnerabile.

TIP COMPETECH prestează următoarele servicii: concepție, creație identitate vizuală (sau „corporate ID”); realizare grafică publicitară și design digital (cataloage de prezentare, mape, pliante, broșuri, bannere, afișe, postere, autocolante de interior și exterior etc.) atât pentru printing cât și pentru mediul online (prelucrare imagini); printuri de mari dimensiuni indoor și outdoor; realizare diverse obiecte promoțtionale personalizate (pixuri, insigne, ștampile, căni, brelocuri, textile imprimate,  obiecte diverse etc.); printare / scanare / finisare documente.

Cei interesați pot depune CV-urile la Centrul Regional de Afaceri, cam.109 sau pe e-mail la adresa: tipcompetech@gmail.com/ rcolban@cciat.ro.

Articolul precedentConcerte de Zilele Avionului la Buziaș. Andrei Păunescu, printre invitați speciali
Articolul următorNicolae Bitea este noul lider de grup al consilierilor PNL la CJ Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.