I-a sfidat pe polițiștii de frontieră! Cum a fost prins un șofer

A condus din Germania până în România având permisul de conducere suspendat. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi. Poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Poţile de Fier I au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Lexus, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Totul s-a petrecut ieri după-amiază în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara, când un cetăţean român s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în România. Poliţiştii de frontieră mehedinţeni i-au solicitat acestuia să prezinte la control împreună cu documentele de călătorie şi permisul de conducere.

Individul le-a declarat poliţiştilor  de frontieră că nu are  permisul  de conducere asupra sa, prezentand doar o copie a acestuia, fapt care a trezit suspiciuni lucrătorilor noştri. Astfel, poliţiştii  de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, în urma cărora s-a stabilit că D. Radu are permisul de conducere  suspendat, acesta fiind depistat pentru a doua oară, conducând ilegal autoturismul personal, pe numele lui existând un dosar penal pentru săvârsirea unei alte infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În cauză s-a întocmit lucrare penală, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducere pe drumurile  publice a unui vehicul pentru care legea prevede  obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de conducere a a fost suspendată sau nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.