Șoferul fugar care a omorât o femeie, prins de polițiști. Cum a fost depistat

Șoferul fugar care a provocat un accident mortal de circulație în această dimineață în Timișoara a fost prins de polițiști. Cristian Cătană este internat la Spitalul Clinic Judeţean. Acesta acuză dureri la coloană vertebrală şi a fost preluat de medici.

O femeie în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla pe scaunul din dreapta a intrat într-un copac, apoi într-un stâlp de iluminat public. Totul s-a petrecut pe strada Cluj din Timișoara.

Potrivit poliţiştilor, şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 39 ani, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a făcut bucăți. După ce s-a dezmeticit, plin de sânge, acesta a fugit de la locul faptei. Ghinion, însă! După câteva ore, Cristian Cătană  a fost prins după ce polițiștii Secției 2 Timișoara, care au fost informați că fugarul s-ar ascunde într-o garsonieră din zona Soarelui. Acesta a fost găsit dormind și îmbrăcat în hainele acoperite cu sânge în urma accidentului.

Polițiștii cercetează acest caz, iar șoferul vinovat va răspunde penal în fața legii.

(Foto: www.opiniatimisoarei.ro/ voceatimisului.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here