Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timişoara se alătură instituţiilor teatrale din toată ţara în programul UNITER „Artiştii pentru artişti”. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor la spectacolul „Shakespeare, Sonnet 66” din 18 martie vor fi donaţi pentru Fondul de Solidaritate Teatrală, creat la nivel naţional pentru ajutorarea artiştilor care s-au retras din activitate şi au probleme de sănătate.

A 16-a ediţie a Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” include peste 30 de teatre din Bucureşti şi din ţară şi se va defăşura până la sfârşitul lunii martie. Fiecare teatru a ales câte un spectacol din repertoriul său, donând profitul din vânzarea biletelor în scop umanitar. Mesajul UNITER este: „Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!”

Astfel, puteţi oferi ajutor cumpărând bilete la reprezentaţia din 18 martie a „Shakespeare, Sonnet 66”, regizat de Kokan Mladenovic, în interpretarea trupei Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely Timişoara. Spectacolul „Shakespeare, Sonnet 66” este bazat pe mişcare şi muzică şi deconstruieşte fiecare vers al Sonetului 66 de W. Shakespeare, abordând cele mai importante subiecte din actualitate: terorismul, criza refugiaţilor, războaiele, cenzura în artă, limitarea libertăţii de exprimare etc. Din distribuţie fac parte: Aszalos Géza, Balázs Attila, Bandi András Zsolt, Borbély B. Emília, Csata Zsolt, Éder Enikő, Horváth Anna, Kiss Attila, Kocsárdi Levente, Lőrincz Rita, Magyari Etelka, Mátrai Lukács Sándor, Mátyás Zsolt Imre, Molnár Bence, Molnos András Csaba, Simó Emese, Tar Mónika şi Tokai Andrea.

„Shakespeare, Sonnet 66” se joacă în maghiară şi engleză, fiind supratitrat în română. Biletele costă 20 lei, respectiv 10 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi şi se pot cumpăra la casieria de pe str.Alba Iulia de luni până vineri între 16-19 şi în week-end cu o oră înainte de începerea spectacolelor, precum şi online prin www.biletmaster.ro

Articolul precedentR.A.T.T: aplicație oficială cu graficul tramvaielor, autobuzelor și troleibuzelor
Articolul următorCălin Dobra: „Mai multe drumuri comunale intră în reparații prin PNDL”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.