Show unic de Video-Mapping pe fațada Operei Române din Timișoara

Fațada Operei Române din Timișoara va prinde viață! Toți timișorenii sunt așteptați vineri, 20 mai, începând cu ora 21:00 în Piața Victoriei unde va avea loc un show unic de video-mapping pe fațada Operei.

Este vorba de un spectacol multimedia complex care se folosește de toate elementele fațadei unei clădiri și le integrează într-o animație 3D. „Relieful” clădirii devine protagonistul unui spectacol impresionant, în care fiecare detaliu arhitectonic primește rolul său, printr-o proiecție dedicată.

În Timișoara proiecția se organizează ca și parte din programul Check-OUTimișoara prin care pentru un an de zile, din 2 mai 2016 și până la 1 mai 2017 Timișoara joacă rolul de capitală a tineretului din România. De asemenea, în cadrul deschiderii, dj K-lu va pregăti atmosfera cu un mix propriu de imagini și muzică. “Prin această proiecție, și de fapt prin toate activitățile pe care le propunem timișorenilor de-a lungul acestui an, ne dorim să scoatem mai mult oamenii din casă, să-i facem să vadă orașul prin alți ochi și să revitalizăm spațiul urban”, spune Simona Herczeg, coordinator al programului din partea Fundației Județene pentru Tineret Timiș.

Astfel de proiecții s-au mai organizat în București, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare a orașului. Acolo proiecția a avut loc pe fațada Casei Poporului și toată clădirea a părut că prinde viață.

Evenimentul este unul deschis și sunt așteptați toți timișorenii să se bucure de o experiență unică pentru orașul nostru. Pentru mai multe detalii puteți intra pe website-ul proiectului http://check-outimisoara.ro/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/checkoutimisoara/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here