Si-a pierdut banii, actele, cardurile si cheile pe Aeroportul din Timisoara, dar a avut parte de o surpriza neasteptata

Se mai întâmplă și fapte bune. O tânără a avut parte de o mare bucurie pe Aeroportul Internațional Timișoara. Mai exact, femeia își uitase plicul cu acte, bani, carduri și chei în aeroport. Însă mare i-a fost mirarea când a văzut un mesaj pe pagina de socializare în care era anunțată că plicul a fost găsit.

Dragi prieteni, chiar există oameni minunați! Ieri dimineață, în 15 Mai, am trăit o mare bucurie în Aeroportul Internațional Timișoara. Trezită la ora 4 dimineața, după un zbor din București, mi-am uitat în sala de așteptare plicul cu acte, bani, carduri și chei. Am constatat absența plicului doar când am ajuns în Arad si am dat telefon la aeroport. Mare mi-a fost mirarea când am observat ca deja aveam un mesaj pe Facebook din partea Cristinei Lulea care mă anunța că plicul a fost găsit. L-am primit intact. Mulțumesc din suflet domnului Turcu Gheorghe care a găsit si a predat plicul și Cristinei care a fost deschisă și proactiva, gata să mă ajute, ambii angajați ai aeroportului. Vă rămân recunoscătoare. You made my day!”, a scris tânăra pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara au transmis un mesaj pentru pasagerii care-și uită bunurile în aeroport.

Rugam pasagerii care gasesc bunuri in aeroport sau in parcare sa le predea cu incredere angajatilor din cadrul Aeroportului. Va asiguram ca ajung intacte la proprietari!”, transmit reprezentanții aeroportului.

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here