Ambasadorul Canadei în România, față în față cu reprezetanții CCIAT pentru a identifica noi oportunități de colaborare

Ambasadorul Canadei în România, E.S. Kevin Hamilton a fost prezent astăzi la Timișoara, unde în prima parte a zilei s-a întâlnit cu reprezentanții Camerei de Comerț din Timiș.

Scopul principal al întâlnii  a fost acela de a identifica noi oportunități de colaborare. În acest sens reprezentanții CCIAT au stabilit și un program de lucru comun pentru atragerea unor investitori canadieni în zonă. 

Este o plăcere să fiu în Timișoara și aici la Camera de Comerț. Misiunea mea ca ambasador este să identific oportunități de investiții pentru Canada în România, iar județul Timiș, pot să vă spun că este foarte atractiv pentru investitorii canadieni și mă aflu aici pentru a obține mai multe informații despre oportunitățile de investiție”, a declarat ambasadorul Canadei în România, E.S. Kevin Hamilton.

În momentul de față în județul Timiș sunt doar 47 de firme canadiene, însă sunt premise ca numărul acestora va crește în următorii ani.

Ne bucurăm că astăzi e alături de noi domnul ambasador al Canadei, E.S. Kevin Hamilton, dar din păcate, în Timiș, numărul firmelor cu investiție canadiană este mic, și anume 47. Am avut o întâlnire beneficiă pentru județul Timiș cu domnul ambasador și am propus un program de lucru pentru ca numărul investiților canadiene să crească, deja avem promisiunea că o firmă destul de puternică se va îndrepta spre județul nostru să investească. Suntem mulțumiți că am avut parte de o deschidere pentru a colabora privind misiunile economice și facilitarea întâlnirilor între oamenii de afaceri din Canada și România, însă nu am pus la punct detaliile, dar cu siguranță vor fi astfel de întâlniri”, a spus Florica Chiriță, președintele executiv al CCIAT, la finalul întâlnirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here