Și-a pus capăt zilelor! Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul trei al spitalului în care era internat

Bărbatul de 60 de ani era internat din decembrie la Spitalul din Caransebeș, pe Secția de Cardiologie.

Noaptea trecută, în jurul ore 2.00, bărbatul a plecat din salon, a ieșit pe hol, s-a apropiat de un geam, după care s-a aruncat în gol.

O asistentă și-a dat seama că bărbatul nu mai este în salon, a anunțat mediul de gardă și au început să-l caute. Au văzut papucii săi lângă geamul de pe hol, care era deschis. Atunci și-au dat seama ce s-a întâmplat.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 60 de ani, constatând decesul.

”Azi-noapte, în jurul orei 02.50, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată de către un medic din cadrul Spitalului județean Caransebeș despre faptul că un pacient internat în spital s-a aruncat de la etajul al treilea al clădirii, constându-se decesul acestuia. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 60 de ani, din Caransebeș, ar fi părăsit salonul în care era internat și s-ar fi deplasat pe holul etajului al treilea, aruncându-se în gol de la o fereastră și decedând. S-a efectuat cercetarea la fața locului, iar cadavrul a fost depus la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii cărășeni au deschis o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here