Pensia specială, acea pensie care a împărțit România în două, care produce iritare și greve va deveni istorie. Asta spune Alfred Simonis, timișoreanul președinte interimar al Camerei Deputațilior.

„Astăzi punem capăt interminabilei povești a pensiilor speciale de care beneficiază parlamentarii, plenul reunit al celor două camere urmând să dea un vot pe legea pe care am inițiat-o și care prevede eliminarea acestui beneficiu pe care îl au senatorii și deputații. Se tot discută, și pe bună dreptate, în spațiul public despre pensii speciale de care au parte diferite categorii profesionale și se cere eliminarea lor, lucru cu care eu sunt de acord.

Însă nu avem autoritatea morală să vorbim despre eliminarea unora până nu le tăiem pe ale noastre, iar mai apoi, rând pe rând, ne putem ocupa și de alte pensii speciale. Votul de azi arată faptul că ne dorim să intrăm în normalitate, că vocea celor nemulțumiți a fost auzită și că s-a ținut cont de părerea lor. De azi, spunem adio pensiilor speciale ale parlamentarilor!”, a declarat Simonis luni.

Articolul precedentLucrări de spălare a rețelelor de distribuție în localități din Timiș
Articolul următorProiectul lui Simonis a trecut! Acesta a pus-o la punct și pe gălăgioasa Șoșoacă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.