Alin Nica nu mai are dosar la Parchet pentru conflict de interese constatat de Agenția Națională de Integritate, acesta fiind închis, motiv pentru care a aruncat cu vorbe în stânga şi în dreapta.

”Acum, că este clar, negru pe alb, că revocarea mea din Consiliul Național de Integritate a fost regizată, cer demisia deputatului Alfred Simonis, inițiatorul demersului. I-aș cere un gest de onoare și senatorului Trifan, cel care s-a alăturat ca o unealtă, însă el este atât de manipulabil și lipsit de școală încât înțeleg că a căzut pradă dezinformării. Totodată solicit Senatului să abroge revocarea mea și astfel să pot renunța la procesul existent pe rol. UNCJR sprijină abrogarea revocării mele deoarece au sesizat in scris, cu săptămâni înainte, că tratamentul la care sunt supus este nedrept și lipsit de argumente juridice”, a spus Alin Nica.

Răspunsul a venit repede de la Simonis: „Moral și legal, două cuvinte care lipsesc din vocabularul lui Alin Nica și o să explic. Nu am susținut niciodată că președintele CJT este vinovat, nu ne-am antepronunțat instanțelor de judecată, am contestat moralitatea ocupării unei poziții într-o instituție cu care se află într-un major conflict de interese. Legal, cuvânt amintit mai sus, așa a fost demersul pe care l-am inițiat alături de alți colegi prin care Nica a fost revocat din funcția de membru al Consiliului Național de Integritate.

Dar ce să înțeleagă un om care se agață cu disperare de orice poziție publică, un om care se supraevaluează constant, dar este caracterizat de incompetență, rea intenție și jocuri subterane? Cât despre limbajul lui Alin Nica, nu merită comentat prea mult. Este dovada unui om tulburat, măcinat de problemele interne din PNL, îi pleacă primari, parlamentari și rămâne izolat într-un sediu pustiu alături de Dănuț Groza. Eu îl invit să fie la fel de vehement și pentru problemele Timișului și Timișoarei, să mi se alăture în toate demersurile pe care le-am inițiat pentru proiectele orașului și județului. Ce va alege? Vendete personale sau interesul timișenilor?”, a spus şeful PSD Timiş.

Articolul precedentDrogaţi şi băuţi la volan, opriţi înainte de a produce tragedii
Articolul următorPrimarul din Sacalaz renegat de propriul partid dar si de PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.