Sirieni și irakieni, prinși la frontiera cu Serbia! Încercau să intre ilegal în țară

Poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin au depistat 31 de migranți, nopatea trecută, care intenţionau să intre ilegal în România.

Migranții au fost prinși în această dimineață, în jurul orei 04.30 de poliţiştii de frontieră, în apropierea localităţii Vărădia din județul Caraș-Severin.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak și Siria, dintre care 13 bărbați, 7 femei și 11 minori, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, iar minorii între 1 şi 13 ani.

Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

Polițiștii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here