S-a deschis expoziția ”Universul Casei Tale&Expo Mobila”, la Centrul Regional de Afaceri!

Ultimele tendințe în domeniul mobilei și construcțiilor, prezentate într-un târg de profil la Timișoara, organizat de CCIAT!

În perioada 18 – 21 mai la Centrul Regional de Afaceri are loc cea de-a 6-a ediţie a expoziţiei UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila. Publicul vizitator poate găsi aici mobilier și decorațiuni, direct de la producători la cele mai accesibile prețuri.

În cadrul expoziției sunt prezenți peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

”Întâmpinăm publicul vizitator cu producători, în marea lor majoritate, veniți din întreaga țară, dar și distribuitori, comercianți și reprezentanți ai unor firme și companii internaționale de mare succes din domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și exterioare. Avem o prezență deosebită a produselor și pieselor de mobilier separate, dar avem construite și habitate întregi. Mobila este de vârf, de top, dar și de nivel mediu, prețurile vor oscila de la cele mai accesibile la calitatea aceasta, până la cele mai înalte prețuri. Publicul timișorean caută mobilierul din lemn masiv care rămâne vedeta și pentru anul 2017”, a declarat Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

Sectorul mobilă, puternic reprezentant în expoziție, aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here