Sistemul de biciclete, VeloTM, redevine funcţional de la 1 martie

Vești bune pentru bicicliști! De mâine, 1 martie, VeloTM, sistemul de biciclete al Primăriei Municipiului Timişoara redevine funcţional.

Anunțul a fost făcut azi de către edilul orașului, care spune că azi au fost repuse bicicletele in statii. În acest interval, R.A.T.T. s-a ocupat cu revizia tehnică, urmând să fie instalate bicicletele în rastelurile special amenajate în cele 25 de staţii. “Acest sistem atât de apreciat cuprinde un total de 300 de biciclete, care beneficiază de 23 km de piste amenajate în cadrul acela de finanțare europeană, repornește mâine. Sunt convins că va avea cel puțin la fel de mulți utilizatori ca până acum. Bicicletele s-au reparat între timp. Pe parcurs sigur se vor face intervenții de rigoare, încât să fie un număr cât mai mare de biciclete funcționale, puse la dispoziția timișorenilor”, a declarat primarul.

Timişorenii care întâmpină probleme la preluarea sau predarea bicicletei, pot apela dispeceratul NON-STOP 0800410415 (24 de ore din 24). Informaţii despre sistemul VeloTM pot fi găsite şi pe site-ul RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here