Situație incredibilă în Consiliul Local Timișoara. Doi consilieri implicați

consilieri locali

Nervi întinși la maxim, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Timișoara. După mai bine de trei ore de dezbateri ale proiectelor de pe ordinea de zi, consilierii locali au realizat că pe lista care arată cum a votat fiecare dintre ei, votul unuia dintre consilieri apare de două ori.

Situația a fost provocată de o eroare a sistemului de vot. Astfel că aleșii au dispus anularea ședinței.  De cealaltă parte, edilul Timișoarei, Nicolae Robu a spus că nu e cazul și a adus argumente.“ Voturile au fost corect numărate pentru că daca trece sau nu un proiect, se stabilește în funcție de numărul de voturi. Sistemul electronic a numărat corect voturile. Atâta tot că în dreptul aparatului lui Radu Țoancă apare scris numele Adrian Orza. Și asta pentru că Adrian Orza a condus ședința trecută și din păcate aparatul tehnic nu a făcut înlocuirea numelui său cu al lui Radu Țoancă. Am propus ca cei doi să ia toate listingurile la toate voturile și să semnneze care e votul ce le aparține”, susține Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

În plus, consilierii locali au cerut penalizarea departamentului tehnic din Consiliul Local, întrucât pe toată perioada ședinței au fost probleme cu sonorizarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here