Smartfit continuă să sfideze legea, deși au fost sancționați de 10 ori de Poliția Locală!

Polițiștii locali au făcut, din nou verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului. La controale au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara.

În urma controlului, polițiștii locali au mai aplicat două sancțiuni contravenționale pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societății Smartfit după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli.

Reamintim că sala de sport a fost verificată în mod repetat deoarece au existat sesizări de la cetățeni că funcționează în continuare, desi acest lucru este interzis, că primește clienți pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentației necesare de funcționare. Deși și-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deține autorizațiile prevăzute de lege pentru a funcționa în legalitate. În ultima perioadă, polițiștii locali au aplicat reprezentanților sălii de sport un număr de 10 sancțiuni în valoare de 13.200 lei. Și alte instituții au mai verificat societatea în cauză urmând a face publice la rândul lor rezultatele controalelor efectuate. Poliția Locală va continua verificările până la intrarea în legalitate a societății.

În urma controlului, polițiștii locali au mai aplicat două sancțiuni contravenționale pentru neafișarea acordului de funcționare  și pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here