Social -democrații din Timis au depus la BEJ dosarele de candidatură pentru parlamentare

Partidul social-democrat a depus dosarele de candidatură pentru Parlamentul României, la Birourile Electorale Județene. În Timiș, președintele organizației, Sorin Grindeanu, alături de cei care aspiră la un fotoliu de deputat sau senator, a depus listele complete. “Am fost astăzi alături de colegii mei care și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Sunt oameni în care eu am mare încredere, avem o echipă tânără, media fiind undeva la 40 de ani. Aceasta este de altfel și ținta PSD. Însă, înainte de asta, m-am asigurat că toți candidații au buletin de Timiș. Deși legea permite să ai domiciliul oriunde, noi am considerat necesar să avem oameni de aici, pentru că eu cred că așa este normal: să venim în fața cetățenilor județului Timiș cu candidați care trăiesc aici și care știu foarte bine ce este de făcut pentru locuitorii acestui județ”, spune Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș.

Dosarele depuse astăzi la BEJ Timiș de către PNL Timiș sunt pentru următorii candidați. Astfel, primul loc pe lista PSD Timiş pentru Senat este ocupat de Eugen Dogariu, locul al doilea de Adrian Diaconu, urmat de Dorel Covaci pe locul trei si Ramona Olteanu, pe locul patru.

Pentru Camera Deputaţilor, au fost validate următoarele propuneri: Călin Dobra, Alfred Simonis, Adrian Pau, Bianca Gavriliţă, Matei Suciu, Petru Andea, Mihai Ritivoiu, Romaniţa Jumanca, Sorin Ionescu, Luminţa Ţundrea.

De cealaltă parte, Florin Bârsășteanu și Cătălin Tiuch nu se mai regăsesc pe nicio listă. Potrivit conducerii PSD Timis, aceștia au anunțat că nu mai candidează la parlamentare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here