Primarul Nicolae Robu este din nou ținta atacurilor politice. De această dată, parlamentarii îi bat obrazul, în privința tinerilor care vor beneficia gratuit de terenuri pentru case atribuite de municipalitate.

Deputatul PSD, Alfred Simonis se arată revoltat de acest lucru și la fel ca alți parlementari, îi cere public primarului PNL al Timișoarei să facă publice pe site-ul Primăriei punctajele tuturor celor care și-au depus dosare. Parlamentarul este sigur ca totul e cusut cu ață albă, iar edilul acum dă vina pe calculatorul care a repartizat terenurile către obedienții săi consilieri.

Reamintim, pe lista tinerilor care au benecifiat gratuit de terenuri se găsesc Sanda Grebla, fosta consilieră a primarului Nicolae Robu, Cătălin Iapă, actual consilier, Grigore Grigoroiu, consilier local PNL, Chira Claudiu-Ciprian, administrator Grădina Zoologică, Ciupercea Andra-Patricia (membru PNL), Stănilă Andreea, fostă arhitect-șef.

Nicolae Robu se comportă ca un adevărat baron local, transformând instituția primăriei în sursă a bunăstării pentru el și camarila sa din PNL Timiș. Am aflat cu surprindere din presă că printre tinerii timișoreni care vor beneficia de terenuri pentru case se numără câțiva dintre cei mai apropiați colaboratori. Nimeni nu poate să creadă explicațiile halucinante ale domnului Robu, care acum nu mai dă vina pe funcționari, ci pe calculatorul care a repartizat terenurile către obedienții săi consilieri. Nu știm încă dacă la mijloc e vorba de ilegalități, însă din punct de vedere moral și etic, Robu și echipa au picat un examen important.

Cer public primarului PNL al Timișoarei sa facă publice mâine pe site-ul Primăriei Punctajele tuturor celor care și-au depus dosare.

Înaintea alegerilor din filiala PNL Timiș din aceasta primăvara, unde va candida la președinția organizației, primarul PNL al Timișoarei transmite un mesaj puternic: Cine mă slujește cu credință, cu voturi, abnegație și entuziasm va primi recompense. De la Primărie, evident, ca doar eu sunt sărac”, a transmis deputatul PSD, Alfred Simonis.

(Foto: TION.ro)

Articolul precedentDeputatul Marian Cucșa:“Domnule primar, vă implor să nu ne credeți chiar tâmpiți!
Articolul următorDemarează procedura de achiziție publică pentru Varianta de Ocolire Timișoara Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.