“Șofer” din Timiș suspectat de furt auto și prins fără permis de conducere

Un bărbat de 32 de ani, bănuit de furtul unui autoturism, a fost depistat de polițiștii lugojeni în mai puțin de o jumătate de oră de la sesizare. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și, totodată, era sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă, în jurul orei 23.10, poliţiştii municipiului Lugoj au depistat, în trafic, un bărbat de 32 de ani, bănuit de furtul unui autoturism. Potrivit oamenilor legii, în aceeași zi, bărbatul, în timp ce efectua activități gospodărești într-un imobil situat pe raza localității Bethausen, ar fi sustras autoturismul proprietarului. La mai puțin de o jumătate de oră de la sesizare, bănuitul a fost depistat de polițiștii, pe strada Caransebeșului din municipiul Lugoj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here