Șoferi băuți la volan sau fără carnet, prinși de polițiști, în Timiș

Spread the love

Polițiștii rutieri s-au aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe șoselele din Timiș, pentru a combate principalele cauze ale producerii accidentelor și a-i sancționa pe șoferii indisciplinați. Au fost acordate peste 250 de sancțiuni contravenționale și constatate mai multe infracțiuni.

În weekend, în aceeași zi, trei bărbați au fost prinși la volan în stare avansată de ebrietate. Duhneau literalmente a alcool, astfel că oamenii legii i-au supus alcooltestului. Unul dintre cazuri a avut loc la Beregsău Mare, acolo unde un bărbat în vârstă de 51 de ani conducea cu o alcoolemie de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În schimb, la Vișag, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Lugoj l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani în timp ce conducea cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nu avea nici permis de conducere. La Lugoj, pe strada Bucegi, sâmbătă seara, un tânăr de 26 de ani a fost depistat cu o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu toții au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice și pentru a le fi stabilită cu exactitate alcoolemia. Pe numele tuturor conducătorilor auto, au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile săvârșite.

În perioada 18-20 octombrie, polițiștii rutieri au acordat, în total, 256 de sancțiuni contravenționale și au constatat opt infracțiuni. 124 dintre sancțiuni au fost date celor care au depășit limita legală a vitezei. Nu mai puțin de 15 șoferi au rămas fără permisele de conducere și au fost retrase tot atâtea certificate de înmatriculare.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here