Duminică, în intervalul orar 14:30-21:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au verificat mașini pe DN 59 și pe DN 6. Polițiștii au controlat 154 de autovehicule și au aplicat 84 de amenzi pentru nerespectarea normelor rutiere.

Au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care șapte pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru depășire neregulamentară, unul pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, unul pentru conducere agresivă și unul pentru transport ilegal de persoane.

Altfel, duminică, în jurul orei 20:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Ialomiței din localitatea Ghiroda, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care era sub influența substanțelor psihotrope. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la THC-5. I-a fost întocmit dosar penal.

Tot duminică, în jurul orei 18:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, în localitatea Parța, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și nu avea nici autoturismul înmatriculat. Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Articolul precedentPirtea: Reducerea abandonului școlar, obiectiv PNL strategic pentru finanțările PNRR
Articolul următorDouă localități din Timiș vor avea probleme cu furnizarea apei, miercuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.