Șoferii turmentați, în vizorul polițiștilor timișeni

alcool-la-volan

S-au urcat băuți la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat vineri dupa amiaza un bărbat de 33 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Giroc, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 20 spre 21 februarie, în jurul orei 03.30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Noaptea trecută, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un tânăr de 27 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, având o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here