Șomerii așteptați la Bursa Locurilor de Muncă

Persoanele din Timiș în căutarea unui job sunt așteptate să depună CV-ul la AJOFM. Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi organizată în acest an, sub egida “European Employers’ Days” (“Zilele europene ale angajatorilor“). Acțiunea va avea loc la Casa Tineretului, în data de 14 aprilie 2016.

Evenimentul este parte a acţiunilor întreprinse de Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană, iar obiectivul este de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

Iniţiativa SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa de email: daniela.mitrica@tm.anofm.ro.

(Foto: www.click.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here