Spirit civic! A găsit un portofel cu bani, acte și carduri bancare

portofel gasit

Spirit civic pentru un bărbat din Timișoara. Acesta a găsit un portofel pe strada și a sunat imediat la 112 pentru a-l găsi pe cel care l-a pierdut. În portmoneu, era o sumă de euro şi aproximativ 500 lei, documente de identitate şi carduri bancare.

Întâmplarea a avut loc în apropierea stadionului CFR din Timișoara. La primirea apelului la numărul unic de urgenţă, o patrulă mixtă formată dintr-un jandarm al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara şi un poliţist al Secţiei 4 Poliţie, s-a deplasat la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Ajunşi la faţa locului, au identificat persoana păgubită şi l-au sunat. Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că a pierdut portmoneul din neatenţie.

După puţin timp, proprietarul portmoneului, în vârstă de 52 de ani, a reintrat în posesia acestuia, bucuros că acesta a fost înapoiat. Jandarmii şi poliţiştii adresează felicitări bărbatului care a dat dovadă de spirit civic şi apreciază că gestul său este un exemplu de urmat”, spun jandarmii timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here