Spitale, o maternitate și întregi zone au rămas fără apă caldă și căldură din cauza rețelei primare de termoficare veche

„Ca urmare a unei avarii apărute în cursul zilei de ieri, 7 aprilie 2022, pe magistrala de termoficare 2DN 1000, în perimetrul str. Mareșal Alexandru Averescu, echipele de intervenție Colterm au acționat pentru eliminarea acesteia. În timpul manevrelor de punere în funcțiune a rețelei, din cauza vechimii și uzurii fizice a unor porțiuni din rețeaua primară, a apărut, însă, o neetanșeitate majoră.

Ca urmare a manevrelor de secționare a rețelei, respectiv a izolării porțiunii de rețea afectată de avarie, echipele de intervenție au reușit, în cursul nopții trecute, să remedieze doar o porțiune din rețeaua primară afectată, rămânând, însă, în continuare, nealimentați cu energie termică pentru încălzire și apă caldă de consum abonații arondați următoarelor puncte termice: PT 56, PT 13A, PT 3 Trubadur, PT 4 Trubadur, PT 18, PT 12, PT Siret, PT Păltiniș, PT Plevna, PT Magiaru, PT 6, PT 7A, PT 7B, PT 7C, PT 1A, 1B, PT 2, PT 3, PT 4, PT 4A, PT 4B, PT 24, PT 34, PT 43A, PT 44, PT 46, PT 30 și PT 31. Mai exact, sunt afectați consumatorii care domiciliază în întreaga zonă centrală a orașului, zona Mircea cel Bătrân, zona Universității, zona Trubadur, inclusiv Maternitatea Bega, Spitalul Militar și Spitalul de Copii Louis Țurcanu”, se arată într-un comunicat Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here