Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara face angajări. Vezi posturile vacante

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.  Sunt scoase la concurs 31 de posturi.

Unitatea medicală organizează concurs şi pentru alte posturi, mai exact 90 de locuri sunt puse la dispoziția candidaților. Din acestea, câte 20 sunt pentru infirmiere şi îngrijitoare. În plus, se caută: soră medicală, tehnician de radiologie și imagistică, brancardieri, psiholog, registrator medical, referent de specialitate, muncitori și șofer.

Dosarele pentru concurs pot fi depuse până în 14 noiembrie, la ora 15, la Spitalul Judeţean Timişoara. In 15 noiembrie se vor afişa rezultatele selecţiei dosarelor de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs (se vor afişa cu menţiunea Admis sau Respins); 16 noiembrie– depunere contestaţii selecţie dosare concurs;17 noiembrie – soluţionare contestaţii şi afişare rezultate finale selecţie dosare.

Proba scrisă a candidatilor va fi in 23 noiembrie, ora 14:00 în Amfiteatrul A al spitalului; afişare rezultate proba scrisă – 24 noiembrie, până la ora 15:00; depunere contestaţii – 25 noiembrie, până la ora 15:00; soluţionare contestaţii – 28 noiembrie, până la ora 15:00; afişare rezultate finale proba scrisă – 29 noiembrie,  până la ora 15:00.

Proba practică şi proba de interviu – 05 decembrie, ora și locul de desfăşurare vor fi anunţate ulterior de comisia de concurs a fiecărui loc de muncă.

Afişare rezultate finale – 06 decembrie, până la ora 15:00.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius BrînzeuTimișoara sau la telefon:0356-433129.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here