Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara nu are, din nou, bani să plătească furnizorii

Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara este singurul spital din județul Timiș care nu a semnat actul adițional de furnizare de servicii medicale pentru luna iulie, anunță Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Unitatea medicală se află într-o situație critică, pentru a doua oară în acest an. Spitalul a ajuns să acumuleze din nou datorii către furnizori, din cauza sumelor prea mici primite de la CJAS.

Nesemnarea actului adițional cu CJAS conduce implicit la neplata serviciilor medicale efectuate începând cu data de 1 iulie 2016, iar asigurații nu vor avea acces gratuit la serviciile medicale oferite de acest furnizor.

În plus, reprezentanții  CJAS subliniază că Spitalul Victor Babeș este singurul din județ  care nu a consumat fondurile alocate de CJAS Timiș pentru lunile aprilie și mai. Astfel, în cele două luni  spitalul a rămas cu sume neutilizate  de  aproximativ 600.000 lei. Bugetul alocat de CJAS Timiș, pentru luna iulie Spitalului “Victor Babeș” este de  1.547.350 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here