Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara este în acest an gazda competiției internaționale studențești ”Agronomiada 2019”.

Agronomiada este cel mai vechi concurs profesional, științific și sportiv dintre universitățile din România și Republica Moldova, iar anul acesta a ajuns la cea de XXXI-a ediție.

În competiție s-au înscris peste 220 de studenți din universitățile de profil din Timișoara, București, Cluj-Napoca, Iași, facultățile de Agronomie și Horticultură din Craiova și în premieră anul acesta Universitatea Agrară de Stat din Chișinău – Republica Moldova.

În cadrul concursului Agronomiada 2019, studenții vor concura la 25 de discipline din curricula specializărilor de agricultură, ingineria mediului, cadastru, horticultură, peisagistică, silvicultură, management și turism rural, zootehnie, ingineria produselor alimentare și medicină veterinară. De asemenea, vor fi și 4 probe sportive: fotbal, volei pe nisip, dans sportiv și pescuit”, transmit organizatorii.

După deschiderea oficială a evenimentului la care au participat reprezentanții comunității academice și studenții, atât cadrele didactice ale U.S.A.M.V.B.T. cât și tinerii înscriși în competiție au participat la un ”cross” în campusul universitar.

 

Articolul precedentALDE Timiș l-a învins pe Nicolae Robu în Consiliul Local Timișoara cu propriile arme! Din păcate, tot timișorenii au de suferit…
Articolul următorRestricții de circulație pe mai multe artere din Timișoara, în weekend!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.