Stațiile amenajate pentru autocarele cu turiști, ocupate de mașini!

0
21

Municipalitatea timișoreană a amenajat trei stații pentru autocarele cu turiști, în zona centrală a orașului. Asta în contextul în care Tmișoara va deveni Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Stațiile au fost amenajate în trei zone centrale, mai exact lângă Parcul Central, pe Bd. I.C. Brătianu și la Punctele Cardinale.

Locațiile respective sunt prevăzute cu indicatoare și marcaje, astfel încât șoferii să cunoască destinația acestora.

”Poliția Locală Timișoara face apel la conducătorii auto să înțeleagă și să nu oprească sau să staționeze în zonele prevăzute cu astfel de indicatoare, deoarece în caz contrar riscă sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, între 290 lei și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali mai atrag atenția șoferilor că sunt cu ochii în continuare și pe locurile destinate persoanelor cu handicap, marcate și semnalizate corespunzător, fiind aplicate, numai de la începutul acestei luni, 213 amenzi șoferilor care nu au respectat semnificația indicatoarelor amplasate în locațiile destinate persoanelor cu handicap.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here