Cea mai bună apărare este atacul, asta au învățat liberalii pe vremea când organizația județeană de partid era condusă de un fotbalist celebru. Ei bine, aceeași tactică o aplică și acum, demonstrând încă o dată că nu pot scăpa sub nicio formă de vechile metehne, spune pesediştii de Timiş.

„Când unele acțiuni le sunt sortite eșecului, PNL-iștii, după chipul și asemănarea liderului actual Alin Nica, găsesc vinovați în alte părți și își ascund incompetența în spatele unor acuze pe alocuri penibile. Prima dintre ele, o alianță între PSD și USR. Ei bine, în urma alianței pe care o anunță liberalii, rezultatul este că liberalii i-au dat un viceprimar lui Dominic Fritz, iar președintele USR a primit un vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș. Și-au împărțit frățește consilii de administrație, se înfruptă împreună din banii companiilor aflate în subordinea Consiliului Local Timișoara, dar, cumva, tot PSD e vinovat. Noaptea minții!

Izolat parțial în propriul partid și fără vreun partener serios de dialog în spațiul politic din Timișoara, lui Alin Nica nu i-a mai rămas decât circul. Așa că și-a scos „armada” la atac. Atacurile, însă, ascund o dorință de a reveni la butoanele STPT, o instituție pe care liberalii au subordonat-o politic total aproape 10 ani, un loc în care birourile s-au îngălbenit cât timp a fost condus de PNL-iști, o adevărată piață de măști de protecție în timpul pandemiei și exemplele pot continua. Asta vor, de fapt, subalternii lui Nica, să ajungă din nou la borcanul cu miere, dar drumul este anevoios, plin de piedici și din acest motiv câteodată uită de reciprocitățile politico-administrative pe care le au cu frații lor din USR”, se arată într-un comunicat PSD.

Articolul precedentSeară memorabilă, la Cinema Victoria. Premiera documentarelor „Timișoara. Harta secretă: oameni și locuri”
Articolul următorÎntreruperi programate la alimentarea cu apă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.