pista-biciclete

În baza Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Timiș a deschis, astăzi, 21.06.2023, procedura aferentă dezbaterii „Proiectului de hotărâre privind aprobarea Strategiei pentru realizarea pistelor de biciclete în Județul Timiș – «VELO-TIMIȘ»”.

Strategia pentru realizarea pistelor de biciclete propune variante de diversificare și extindere a traseelor pentru deplasarea pe două roți, fie că este vorba de biciclete sau de trotinete, precum și direcțiile viitoare de dezvoltare a infrastructurii și hărțile aferente. Județul Timiș intenționează să asigure, pe termen lung, un sistem complex de condiții necesare pentru ciclism și cicloturism.

Documentația aferentă poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, în secțiunea dedicată Transparenței decizionale, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Strategie-VELO-TIMIS.pdf.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 01.07.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 01.07.2023.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind modificarea Proiectului de hotărâre privind aprobarea Strategiei pentru realizarea pistelor de biciclete în Județul Timiș – «VELO-TIMIȘ»”.

Articolul precedent213 absenți în Timiș la proba de mate la Evaluarea Națională. Un elev a fost prins cu telefonul la el
Articolul următorSe vorbește despre o super parcare la Timișoara. Să vedem dacă se poate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.