Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, dă startul evenimentelor și anul acesta. Unsprezece orașe se vor putea bucura și delecta cu preparate de street food și cu specialități culinare din diferite colțuri ale lumii. Muzica live, cinema-ul outdoor și zonele dedicate celor mici vor întregi atmosfera festivalului și ne vor face zilele călduroase de vară mai frumoase și mai picante.

Street FOOD Festival își dă întâlnire cu timișorenii pentru a patra oară și le promite acestora încă 4 zile frumoase cu (multă) mâncare bună, muzică live, activități interesante și zone amenajate special pentru copii. Ne vedem între 20 și 23 iunie în Parcul Rozelor cu o nouă ediție de neuitat. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă la Street FOOD Festival și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos.

Chef  Foa va fi cel care ne va intriga și anul acesta papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef.

Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposi la:Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca. Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Articolul precedent„Uniți în Europa” împreună cu Președintele Traian Băsescu!
Articolul următorProgram de vară la Aeroportul Timișoara! Ce noutăți apar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.