„Uniți în Europa” împreună cu Președintele Traian Băsescu!

Organizația PMP Timiș condusa de Cornel Samartinean este onorată de anunțarea oficială a candidaturii domnului Președinte Traian Băsescu la alegerile europarlamentare din 26 mai. Consideram că numai  împreună cu Preşedintele Traian Băsescu, PMP își poate atinge toate obiectivele pe care și le-a propus, trimițând la Bruxelles o echipă de oameni care ştiu ce au de făcut pentru România, pentru Europa, o echipă de oameni care vor fi voci credibile pentru toți românii de pretutindeni. Candidatura domnului Președinte Traian  Băsescu înseamnă nu doar un avantaj direct pentru PMP, ci şi o rupere de ritm în politica românească, dezbateri serioase și profesioniste a temelor fierbinţi din campania electorală care va preceda alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

            PMP are în persoana domnului Traian Băsescu un candidat puternic, un profesionit, un om care cunoaște foate bine instituțiile europene , având 10 ani de experiență în relațiile cu Consiliul European și cu Uniunea Europeană. În timpul mandatului său ca Președinte al României , domnul Traian Băsescu a avut o contribuție majoră atât în ceea ce privește  încheierea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană, cât și semnarea  în aprilie 2005 a Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană. Candidatul PMP domnul Președinte Traian Băsescu  este  cunoscut în politica internă pentru capacitatea sa de a impune teme reale într-o dezbatere publică,  fiind  printre puţinii politicieni care sunt în stare să abordeze cu profesionalism subiecte care ţin de toate domeniile care vizează problematicile Uniunii Europene: politica de coeziune și regionalizare, politica agricolă comună, Statele Unite ale Europei, moneda euro, Spaţiul Schengen, politicile publice în domeniul sănătății,fenomenul migrației, etc.

            PMP este singurul partid politic din România care prin vocea Președintelui Traian Băsescu a pledat în mod constant de fiecare dată la nivel european în favoarea avansării procesului de apropiere a Republicii Moldova de Uniunea Europeană. În acest sens, PMP va continua prin toate acţiunile sale să susţină perspectiva europeană a Republicii Moldova, perspectiva parcursului său european. PMP nu va înceta să militeze pentru ca Republica Moldova să revină la valorile europene de care a fost despărţită prin forţă de o istorie ostilă.

            Candidatura domnului Președinte Traian Băsescu la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 ne onorează , dar în același timp ne obligă să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor românilor. „Uniți în Europa” împreună cu Președintele Traian Băsescu, uniți în aceleași idealuri și scopuri putem accesa butonul de  Re:Fresh  al politicii din România și  al politicii europene, schimbând în bine destinul țării noastre ca stat membru al Uniunii Europene. Pornim la drum cu  încredere și curaj! Cred cu tărie în forța și profesionalismul candidaților Partidului Mișcarea Populară! Uniti in Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here