gala Topul Firmelor

Societăţile comerciale din Timiş, care anul trecut au performat, vor fi premiate vineri de către CCIAT. Cea de-a XXII-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș vine cu pași repezi. Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 19.00 la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Laureaţii sunt stabiliţi conform unei metodologii unice şi unitare pe plan național. Evenimentul reuneşte anual aproximativ 800 de participanți, reprezentanţi ai mediului economic şi de afaceri, ai administrației publice și serviciilor deconcentrate din teritoriu, corp diplomatic, instituţii de învăţământ şi cultură, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociaţii de afaceri, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş din ţară şi străinătate, mass media.

Firmele a căror perseverenţă le-a oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top, în ultimii patru ani sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă. În egală măsură, fidelitatea, consecvenţa şi tenacitatea sunt meritele de necontestat ale firmelor care s-au clasat pe primele trei locuri, în ultimii şase ani, şi care sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă. De asemenea, 10 firme sunt recompensate cu Diplome pentru Excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale, în cadrul Topului Exportatorilor. “Din 24.417 firme care şi-au depus bilanţul în anul 2014, 6840 au reuşit să îndeplinească criteriile de eligibilitate, iar 1064 au reuşit să se claseze pe locurile I-III. Anul acesta ca în  fiecare an vom înmâna, pe lângă  locurile I-III, distincţia de excelenţă, tofeul de excelenţă pentru instituţiile de învăţământ superior, trofeul creativităţii, trofeul exportatorilor, trofeul de responsabilitate socială şi câteva premii speciale”, afirmă Florica Chiriţă, director general al CCIAT.

Topul Firmelor CCIAT

În plus, pentru a doua oară, CCIAT acordă Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială. Vor fi acordate de asemenea premii aniversare și speciale firmelor sau organizațiilor care aniversează momente din activitatea lor sau pentru merite și realizări deosebite. Organizatorii promit şi noutăţi. „În acest an avem un premiu special şi anume cea mai mare investiţie în municipiul Timişoara. De asemenea avem un premiu special pentru cultură, oferim trofeul de excelenţă pentru cultură, iar trofeul pentru responsabilitate socială nu mai este o noutate, fiind al doilea an în care îl acordăm, dar ne bucurăm că am făcut lucrul acesta pentru că după ce am înmânat un trofeu de responsabilitate socială am şi derulat şi implementat un proiect pe economie socială şi nu formală”, completează Florica Chiriţă.

Cei aproximativ 800 de participanţi vor avea parte de momente artistice oferite de artiști români consacrați pe scenele naționale și internaționale. Punctele forte ale evenimentului sunt Simina Ivan, soprană a Operei din Viena care va urca pe scenă pentru a încânta publicul, dar şi Dan Bitman, care va face, în premieră, un duet cu soprana Simina Ivan.

CCIAT - Topul Firmelor

Articolul precedentUVT, protocol de colaborare cu Asociația pentru Implementarea Democrației din România
Articolul următorCea de-a șaptea ediție a „Zilelor carierei” la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.