Surpriză pentru un englez, la frontieră! Mașina pe care o conducea era căutată de poliția spaniolă

Poliţiştii de frontieră de la Moravița au depistat la controlul de frontieră un cetățean britanic, care conducea un autoturism marca Dacia Sandero semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile spaniole. 

”În data de  24.06.2017, ora 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judetul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul britanic K.D, în vârstă de 55 de ani, la volanul unui autoturism marca Dacia Sandero, înmatriculat în România, an de fabricație 2011.  În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile spaniole, în data de 29.09.2014”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Șoferul a declarat că  autoturismul a fost cumpărat în anul 2014 de la un cetățean spaniol  şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi. Mașina, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizată, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale ce se impun.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here