Surprize în trafic! Ce au descoperit polițiștii după ce au tras pe dreapta câțiva șoferi?

Polițiștii timișeni au depistat în trafic mai multe persoane în timp ce conduceau autovehicule neînmatriculate, fără a avea permise de conducere sau fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat, de 57 de ani, a fost oprit de polițiștii din Gătaia, pe D.N. 58 B. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În noaptea sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.10, polițiștii timișoreni au depistat un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea o mașină prin oraș, fără însă a avea permis de conducere. Bărbatul a fost testa cu aparatul etilotest și surpriză… a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea.

Polițiștii Secției 4 Timișoara au depistat seara trecută un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea o mașină fără a avea permis de conducere. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat și avea montate plăcuțe cu numere false, iar când a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here