Surprize în trafic! Ce au descoperit polițiștii după ce au tras pe dreapta câțiva șoferi?

0
85

Polițiștii timișeni au depistat în trafic mai multe persoane în timp ce conduceau autovehicule neînmatriculate, fără a avea permise de conducere sau fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat, de 57 de ani, a fost oprit de polițiștii din Gătaia, pe D.N. 58 B. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În noaptea sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.10, polițiștii timișoreni au depistat un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea o mașină prin oraș, fără însă a avea permis de conducere. Bărbatul a fost testa cu aparatul etilotest și surpriză… a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea.

Polițiștii Secției 4 Timișoara au depistat seara trecută un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea o mașină fără a avea permis de conducere. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat și avea montate plăcuțe cu numere false, iar când a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here