Tâlhar calificat de la 19 ani

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au reținut un bărbat, de 19 ani, bănuit de tâlhărie calificată. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, în data de 07.08.2022, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cu privire la faptul că la aceeași dată, în cursul nopții, în jurul orei 00:20, în timp ce se afla în fața blocului unde domiciliază, situat pe strada Bitolia din Timișoara, o persoană necunoscută l-ar fi deposedat prin violență de lănțișorul pe care îl purta.

În cursul zilei de ieri, 12.08.2022, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat în municipiul Timișoara un tânăr de 19 ani, bănuit de săvârșirea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, banuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia, iar între timp tânărul își va petrece următoarele 30 de zile în arest..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here