Tânăr cercetat penal după ce a fost prins drogat la volan

Razie a polițiștilor weekendul trecut pe drumurile din Timiș. S-a urcat băut la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Oamenii legii au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza judeţului Timiş. La data de 06 aprilie, în jurul orei 15.40, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control, pe Calea Dorobanţilor, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

În urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, a rezultat prezenţa unei substanţe psihoactive în salivă, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii rutieri intensifică acțiunile în scopul prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

(Foto: opiniatimisorei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here