Peste 600 de poliţişti se vor afla în stradă de Florii

0
30

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș intensifică acțiunile de prevenire a faptelor antisociale, în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale. În weekendul Floriilor de cult Ortodox, peste 600 de poliţişti timișeni se vor afla în stradă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

În perioada 7-9 aprilie, peste 600 de poliţişti vor acţiona în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pe raza județului Timiș, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice vor fi organizate, în această perioadă, 263 de patrule de siguranţă publică, dintre care 13 pedestre şi 250 auto. De asemenea, aproape 100 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vor acționa cu toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivul True Cam).

Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică în 20 de trenuri de călători, 18 staţii şi triaje de cale ferată și o aerogară. În această perioadă sunt preconizate a se desfăşura manifestări religioase şi cultural – artistice de amploare.

În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here