Tânăr depistat în flagrant în timp ce fura dintr-un lăcaș de cult

Polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat în flagrant delict un tânăr de 22 de ani, care încerca să sustragă bunuri dintr-un lăcaș de cult. Potrivit anchetatorilor, s-a stabilit că acesta este bănuit de comiterea a trei furturi din autoturisme și o tentativă de furt din auto.

La data de 17 ianuarie, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 22 de ani, care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un lăcaș de cult.Din cercetări a reieșit că, acesta ar fi pătruns, prin efracție, în lăcașul de cult, situat pe strada Ștefan cel Mare, însă nu a reușit să sustragă bunuri din interior, fiind declanșat sistemul de alarmare. În plus, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași seri, tânărul, prin spargerea geamului portierei, ar fi sustras bunuri (radiocasetofoane, unelte și documente) din trei autoturisme parcate pe raza municipiului și ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un al patrulea vehicul.

Prejudiciul în valoare de 3.500 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și tentativei la infracțiunea de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propuneri legale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here