Întâlnire între edilul Timișoarei și șeful CJ Timiș. Ce decizii au luat în privința Stadionului

Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș au ajuns la un consens în privința administrării stadionului “Dan Păltinișanu”. În urma unei discuții purtate astăzi între edilul Nicolae Robu și șeful CJ, Călin Dobra, s-a hotărât că administrarea stadionului rămâne la autoritățile județene. Astfel că acestea vor aloca fonduri pentru întreținerea stadionului.

Primarul Timișoarei și președintele CJ au avut o discutie liberă, „la o cafea”, așa cum transmite chiar Nicolae Robu. “Am discutat și problema punctuală a stadionului, aflat sub multiple aspecte, într-o stare care nu mai poate fi prelungită, pe care eu m-am oferit să-l preluăm la Primăria Timișoara, considerând că CJT nu dispune de resursele necesare pentru a-l întreține și moderniza așa cum se cuvine. Dl. președinte m-a asigurat că se vor aloca fondurile necesare pentru tot ce trebuie făcut și, desigur, eu mă declar foarte mulțumit să se întâmple astfel. Oferta Primăriei, rămâne valabilă, pentru orice eventualitate. Apreciez discuțiile drept pozitive, binevenite, în definitiv firești între oameni cu responsabilități publice, dincolo de apartenența politică și de competiția permanentă pe care aceasta o incumbă între partide și între actanții individuali reprezentanți ai acestora”.

În plus, printre subiectele dezbătute de cei doi s-au numărat proiectele pentru realizarea în Timișoara a Bazinului de Înot Olimpic, a Sălii Polivalente cu 16.000 de locuri și Stadionului cu 42.000 de locuri.“Am convenit să acționăm, în continuare, împreună, pentru ca toate aceste obiective să fie materializate cât mai curând, mai ales ținând seamă că Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii în 2021 și două din ele sunt esențiale pentru reușita acestui exercițiu”, a mai precizat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here