Apicultorii din ţară şi din străinătate se reunesc în acest sfârşit de săptămână la Ghiroda. Cea de-a șaptea ediție a Târgului Apicol Internaţional de Primăvară va avea loc sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.

Potrivit organizatorilor târgului, vor fi prezenți producători din țară, cât și din Serbia. Acţiunea are loc la Căminul Cultural din localitate, iar  în curte vor fi standurile unde vizitatorii vor putea achiziţiona o miere naturală, de diferite soiuri. Nu vor lipsi polenul, ceara de albine, lăptişor de matcă, propolis.

Obiectivele acestui târg sunt prezentarea de unelte, utilaje, obiecte de inventar apicol, ambalaje, medicamente de uz veterinar, consumabile, direct de la producători, importatori sau distribuitori, pentru apicultori, dar şi prezentarea de produse apicole de calitate, diferite sortimente de miere, produse bio, uleiuri naturale, siropuri din plante sau produse cosmetice pe bază de miere. “Până în prezent avem 86 de firme confirmate, avem câte firme din străinătate, restul din țară. După deschidere, vor avea și conferințe tematice, susținute de lectori din Serbia și din Timișoara”, spune Cosmin Vatriș, președintele Asociației Crescătorilor de Albine din județul Timiș.

Organizatorii aşteaptă peste 3.000 de vizitatori la Târgul Apicol. Evenimentul este deschis vizitatorilor sâmbătă între orele 10 şi 19, iar duminică de la 10 la 16. Accesul publicului este gratuit.

Articolul precedentȘtefan Călărășanu, Expoziție retrospectivă
Articolul următorExercițiu internațional “EUROMODEX 2017”, desfășurat la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.