Veşti bune pentru cei care anu au apucat să cumpere cadouri pentru cei dragi, de sărbători. Camera de Cormeţ din Timiş organizează în această perioadă la centrul Regional de Afaceri din Timişoara „Serbarea Crăciunului. Târgul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă vine în sprijinul timişorenilor cu o afertă variată. De la haine, la jucării, bijuterii sau produse de îngrijire persoanelă, toate se găsesc la CRAFT, timp de cinci zile.

„Suntem bucuroşi să anunţăm publicul nostru că am deschis o nouă ediţie a evenimentului expoziţional cu vânzare, Serbarea Crăciunului. Avem foarte multe noutăţi în expoziţie, dar în primul rând îmi doresc să vă spun că expoziţia durează cinci zile, iar în cadrul evenimentului organizat de CCIAT sunt prezente în jur de 60 de firme din întreaga ţară. Avem confecţii de femei, de bărbaţi, hăinuţe de copii, încălţăminte de femeie, de bărbaţi, confecţii din piele, blană, dar în acelaşi timp, pentru că ne apropiem de sărbătoarea Crăciunului sunt o serie de expozanţi care prezintă spre vânzare multe decoraţiuni deosebite, de iarnă, opentru Cărciun, precum şi o serie de produse dulci, sau produse tradiţionale. Mai avem în expoziţie jucării, cosmetice, produse de sănătate, dar şi foarte multe bijuterii deosebite”, spune Roxana Bonchiş, organizatorul expoziţiei.

Serbarea Crăciunului este practic ultimul eveniment din acest an, organizat de Camera de Comerț Timiș.

Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, articole din piele și blană, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, articole hand-made, produse alimentare, dulciuri de casă, cosmetice, produse de igienă și sănătate, aranjamente și cadouri tradiționale pentru Moș Crăciun! Un sector aparte va fi dedicat vânzării de produse alimentare tradiționale.

Târgul este deschis în perioada 13 – 17 decembrie, iar programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.

De menţionat este faptul că intrarea este liberă.

Articolul precedentLa Poli s-a încheiat evaluarea profesorilor de către studenţi!
Articolul următorTraficanţi de migranţi, ridicaţi de poliţişti! Cum acţiona gruparea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.