La Poli s-a încheiat evaluarea profesorilor de către studenţi!

Evaluarea cadrelor didactice şi a programelor de studii din Universitatea Politehnica Timişoara de către studenţi s-a încheiat. Evaluarea s-a făcut în perioada 20 noiembrie – 8 decembrie 2017.

Platforma online pe care a fost derulată aceasta a fost creată în întregime de un colectiv din cadrul UPT, cu consultarea studenţilor. În perioada de evaluare din acest semestru s-au primit peste 9.000 de răspunsuri, prin care au fost evaluate 413 cadre didactice (275 de titulari de curs şi 138 pentru aplicații). În total au fost evaluate 377 de discipline.

„Menţionăm faptul că, în Universitatea Politehnica Timişoara, fiecare cadru didactic este evaluat de către studenţi cel puţin o dată în fiecare an universitar. În perioada următoare, la nivelul departamentelor, se vor analiza rezultatele pentru fiecare disciplină, acţiunea urmând să fie finalizată până la începutul celui de-al doilea semestru. Îmbunătăţirea procesului didactic, care reprezintă o preocupare permanentă a conducerii Universităţii Politehnica Timişoara este şi scopul principal al acestei activităţi”, spun reprezentanţii UPT.

Etapa a doua a procesului de evaluare aferent anului academic 2017 – 2018 se va derula în decursul celui de-al II-lea semestru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here