Ultima ediție din acest an a Caravanei Gaudeamus Radio România se va desfășura între 1 și 5 noiembrie în Capitala Culturală Europeană, Timișoara! Evenimentul va fi găzduit în premieră de Centrul Regional de Afaceri Timișoara și va fi deschis pe 1 noiembrie, ziua în care Radio România, organizatorul evenimentului, împlinește 95 de ani de existență neîntreruptă.

Președintele de onoare al ediției este cunoscutul și îndrăgitul scriitor și jurnalist, Robert Șerban, personalitate reprezentativă pentru peisajul cultural național.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 1 noiembrie, începând cu ora 14.03.

Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 și 20.00, iar accesul publicului este liber.

Cel mai citit târg de carte din țară, de la cel mai ascultat radio, a ajuns acum la ediția cu numărul 13 la Timișoara, și 140 în istoria de trei decenii a acestui proiect național, palmares care confirmă statutul de reper al pieței naționale de carte al întregului program, inițiat și derulat de Radiodifuziunea Română.

● 40 de participanți, reprezentând câteva dintre cele mai active domenii din industria cărții și a materialelor educative – edituri, agenții de difuzare de carte românească și străină, producători și distribuitori de jocuri educaționale și muzică, le propun timișorenilor cele mai recente apariții editoriale, best seller-uri și titluri în curs de afirmare, oferte și pachete speciale.
● Cele 12 evenimente programate cu acest prilej – lansări și prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri – vor oferi vizitatorilor târgului prilejul de a se întâlni cu cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți scriitori timișoreni.
● Alături de evenimentele derulate în cadrul târgului și de informații utile vizitatorilor, pagina Facebook Radio România Gaudeamus va găzdui numeroase concursuri cu premii în cărți, oferite de participanții la această ediție.
● Prin intermediul standurilor virtuale, „oglinda” târgului desfășurat în formatul clasic și al evenimentelor transmise live, website-ul www.gaudeamus.ro va oferi și celor care nu vor fi prezenți în Timișoara în acest interval prilejul de a participa online la ediția 2023.

Eveniment organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Timișoara.
Sponsorii ediției sunt: Asociația Pro Office, Eurostampa – Timișoara și Print Expert.

Articolul precedentCANOPY, sculptura gonflabilă a lui Steve Messam
Articolul următorLa Universitatea Politehnica Timișoara își începe activitatea Fotoclubul f10.0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.