Târgul Internațional de păsări și animale „Zootechnia” 2017 – Salonic, Grecia

Firmele timișene sunt invitate la începutul anului viitor la Târgul Internațional de păsări și animale „Zootechnia”. Evenimentul va avea loc în perioada 2 – 5 februarie 2017, în Salonic, Grecia și este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial.

Târgul internațional ZOOTECHNIA, aflat la cea de-a 10 a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și este găzduit de Centrul Internațional HELEXPO din Salonic. Printre expozanți se numără: producători de mașini și echipamente pentru zootehnie – acvacultură, produse farmaceutice, materii prime pentru animale, animale vii (bovine, porcine, caprine, ovine, păsări de curte etc.), mașini de ambalare, accesorii și consumabile, agenții & servicii.

Termenul limită de înscriere este  6 ianuarie 2017. Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://zootechnia.helexpo.gr.

În cadrul programului «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Informații suplimentare la tel: 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here